Rakennusliike Akur Oy

Akur Oy on täyden palvelun rakennusliike Turussa.

Teemme omakotirakentamista ja kiinteistösaneerauksia vankalla kokemuksella, asiakkaidemme toiveiden mukaan. Toimialueenamme on Turku ja sen lähikunnat (mukaan lukien Turun saaristo).

Korjausrakentamisen puolelta meiltä hoituvat niin perusremontit kuin haastavammatkin tilanmuutostyöt. Asiakkaan toiveet ovat aina toimintamme keskiössä.

Uudisrakentaminen

Akur Oy on erinomainen kumppani, kun haluat rakennuttaa vaikkapa omakotitalon tai kesämökin. Tämä rakennusliike hoitaa koko taloprojektisi alusta loppuun, aina lupa-asioiden aloittamisesta viimeistenkin lattialistojen kiinnittämiseen, mutta jos tarvitset vähemmän, meille kelpaavat myös yksittäiset rakennustehtävät hankkeen osana.

Osaamisemme kattaa koko paketin ja meiltä saa tarvittaessa myös ammattitaitoisen työnjohdon.

Korjausrakentaminen

Toteutamme pienet ja suuret korjaushankkeet tiukalla ammattiaidolla niin sisällä kuin ulkonakin. Olipa kyse linjasaneerauksesta, märkätilaremontista tai jonkinlaisesta laajennustyöstä, me tarjoamme takuuvarmaa laatua.

Rakennusliike Akur Oy toteuttaa:

Suuri osa asiakkaistamme ovat taloyhtiöitä ja yrityksiä, mutta teemme runsaasti korjausrakentamista, laajennuksia ja tilanmuutostöitä myös yksityishenkilöille. Mitä vain asiakas osaakin pyytää, me todennäköisesti osaamme auttaa.

Rakennusalan rautaisina ammattilaisina osaamme myös ennakoida ja neuvoa monissa asioissa etukäteen, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä rakennus- tai korjaushankkeen jälkeen.

Työnjohto Akur Oy:ltä?

Rakennusvalvontaviranomaisen hyväksymä työnjohtaja tarvitaan, mikäli itsenäinen rakennusprojekti sisältää luvanvaraisia muutostöitä tai uudisrakentamista.

Akur Oy:ltä löytyy vastaava työnjohtaja, eli vastaava mestari »

Pyydä katselmus

Rakennushanke alkaa yleensä aina katselmuksella, jossa selvitetään, millaisesta urakasta on kyse. Kun katselmus on tehty ja rakennus- tai korjaushankkeen suuruusluokka ja tarvittavat toimenpiteet ovat selvillä, voidaan projektille antaa etukäteen myös kiinteä urakkahinta.

Myös tuntihinnoittelua käytetään silloin kun se on tarkoituksen mukaista, kyseessä on hyvin pieni toimeksianto tai projektin vaatimaa työmäärää on vaikea arvioida etukäteen.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset valistuneen arvion tulevasta rakennushankkeestasi, remonttimiehen paikan päälle tai ammattimaista työnjohtoa, ota yhteyttä meihin »

Rakennusliike Akur - Suomen vahvimmat AA-luokitus

Ota yhteyttä