Lavakaulukset

Uudet kaulukset toimitetaan 120 kpl:n nipuissa, käytetyt lavankaulukset toimitamme 120 kpl nipuissa.

Uudet lavakauluksemme ovat kaikki IPPC-leimattuja, eli lämpökäsiteltyjä. Materiaalina on laadukas havupuu. Kauluksen saranat galvanoidut 1,25 mm.

Varastokokomme ovat

  • 600 x 800
  • 800 x 1200
  • 1000 x 1200

Standardikorkeus n. 195 mm.

Toimitamme tilauksesta myös erikoiskokoiset lavakaulukset.

Lavakaulukset ovat tavallisen kertalavan tai EUR/FIN-lavan päälle asennettavia reunuksia, joiden tehtävänä on estää lavalle asetettavia irtonaisia tuotteita tippumasta pois lavalta. Lavakaulukset ovat erityisen käteviä silloin, kun sinun on varastoitava ja liikuteltava paljon pieniä tuotteita. Lavakaulusten ja kuormalavojen avulla on myös mahdollista liikuttaa nopeasti tuote-eriä varastosta myyntiin.

Varastostamme löydät uudet ja käytetyt lavakaulukset kaikkiin standardikokoisiin lavoihin. Kauttamme voit hankkia myös käytettyjä lavakauluksia. Kysy lisää.

Yrityksenne logon lisääminen lavakauluksiin onnistuu meillä edulliseen hintaan

Lavakaulustemme raaka-aine on ISPM-15 mukaisesti käsitelty havupuu. Lämpökäsittelyn takaa lavassa oleva standardin mukainen IPPC-merkintä. Kauluksessa olevat neljä saranaa ovat galvanoitua terästä.

Meiltä löydät IPPC-leimattujen I-laadun lavakaulusten lisäksi myös edullisempaa II-laatuista IPPC-leimattua lavakaulusta. II-laatuiset kaulukset ovat samaa hyvää, kirkasta ja kuivaa havupuuta kuin I-laatuiset lavakaulukset. Ainostaan laudoissa on vajaata kanttia ja isompia oksia. Käytetyt lavakauluksemme ovat erittäin hyvää laatua. Ne tarkastetaan yksitellen sekä paketoidaan tiiviisti helposti käytettävissä oleviin nippuihin.

Lavakaulukset ja lisäosat

Varastostamme löytyvät toimitettaviksi lavakaulusten lisäosina käytettävät vanerit ja kovalevyt. Näitä voidaan käyttää lavan pohjalla tai pakkausten kansina. Vanereita on eri vahvuuksina. Kovalevyjen vahvuus on 3 mm. Kovalevyjen kulmat ovat valmiiksi viistotut. Lavakaulukset voidaan myös jakaa välijakajilla, joita myös varastostamme löytyy.

Puisen pakkausmateriaalin tuonti ja vienti (lähde Evira)

Monet metsä- ja puutavaratuholaiset sekä kasvitaudit voivat levitä puisen pakkausmateriaalin välityksellä. Esimerkiksi mäntyankeroinen on vaarallisiin kasvintuhoojiin kuuluva metsätuhooja, joka leviää pakkausmateriaalin välityksellä.

Metsä- ja puutavaratuhoojien leviämisen estämiseksi on laadittu ISPM 15 -standardi, jossa on määritelty vaatimukset kansainvälisessä kaupassa käytettävälle puiselle pakkausmateriaalille. Standardin vaatimukset pitää ottaa huomioon sekä tuonnissa että viennissä.

Puista pakkausmateriaalia valmistava yritys tarvitsee Eviran myöntämän merkintäoikeuden ja tunnusnumeron voidakseen käyttää ISPM 15 -standardin mukaista merkintää pakkausmateriaalissa.

Näiltä sivuilta löydät tietoa puisen pakkausmateriaalin ISPM 15 -standardin mukaisista vaatimuksista kansainvälisessä kaupassa sekä puisen pakkausmateriaalin merkintäoikeudesta.

Linkki Eviran sivuille, joissa lisää tietoa ISPM 15- standardista: https://www.evira.fi/kasvit/tuonti-ja-vienti/puinen-pakkausmateriaali/ispm-15--merkintaoikeus/